Facebook
Banner
DOMOV / AVTOKARTE GEAGO / Avtokarta Črna Gora
Avtokarta Črna Gora

Naslovna stran

Avtokarta Črna Gora

Hrbtna stran

Avtokarta Črna Gora

Izsek

Avtokarta Črna Gora

Karakteristike:

Zemljevid Črne Gore

Merilo: 1 : 250 000

Zložen format: 110 x 240 mm

Format: 1005 x 480 mm

Material: laminirana karta

Cena: 9,80€

Dodaj v košarico

Vsebina:

Avtokarta prikazuje območje Črne Gore in delno sosednjih držav.

Cestno omrežje je kategorizirano na avtoceste, hitre ceste, magistralne ceste, regionalne ceste, lokalne ceste I, lokalne ceste II, ostale ceste I in ostale ceste II. Vpisane so razdalje med kraji in pomembnejšimi križišči v kilometrih ter oznake (številke cest). Poleg cestnega omrežja kot osnovnega elementa, so na karti upodobljeni še železniško omrežje, vodovje, državna meja, relief, ter drugi tematski elementi, kot so bencinske črpalke, hoteli, moteli, letališča, smučišča, jame, kampi, zanimivejše naravne in kulturne znamenitosti, narodni parki, termalna kopališča, marine in druge turistično privlačne točke. Na hrbtni strani karte je seznam imen in legenda v petih jezikih.

Karta je bila izdelana v letu 2015. Namenjena je načrtovanju poti in izletov ter za osnovno orientacijo na potovanjih po Črni Gori in bližnji okolici.

Karta je laminirana, zaradi česar se pri uporabi ne trga, zelo enostavno se zgiba, ni občutljiva na vlago ali sonce, po njej lahko tudi pišemo in napisano tudi izbrišemo (piši - briši).

 

˅ več
Lastnosti izdelka